Arad: Familie atacată de propriul câine. Bunicii prezintă leziuni pe tot corpul

Arad: Familie atacată de propriul câine. Bunicii prezintă leziuni pe tot corpul
foto simbol: Pixabay

În curtea unei familii din Arad, au avut loc scene îngrozitoare. Două persoane au fost mușcate de animalele de companie.

Scena a avut loc miercuri după-amiază, într-o gospodărie din Arad, unde se aflau doar bunicii împreună cu nepoțica lor, relatează aradon.ro

Din senin, câinii lor de companie au devenit agresivi fără motiv și au mușcat-o pe bunică.

Serviciul de urgență a fost alertat de către un vecin

Din cauza strigătelor de ajutor, serviciul de urgență 112 a fost alertat de către un vecin. În câteva minute, un echipaj al Jandarmeriei Române s-a prezentat la fața locului,

Ajunși la fața locului, autoritățile i-au găsit pe cei în vârstă baricadați într-o cameră, de frica animalelor de companie. Aceștia strigau de la geam după ajutor, în timp ce câinii erau liberi în curte. Reprezentanții jandarmeriei au decis să folosească scutul de protecție, tonfa și spray-ul iritant lacrimogen.

Căinele a fost anesteziat

Persoanele au fost transportate de urgență la spital, iar nepoțica lor a ajuns sub grija autorităților. În urma celor întâmplate, câinele a fost anesteziat și transportat la Adăpostul Public, din Arad, urmând ca proprietarii acestuia să ia o decizie în privința lui.