Bătaie între clanurile de romi, în centrul Timișoarei. Cetățenii, îngroziți: „Vreo 60 de țigani. Am fost nevoită să fug cu copilul” (VIDEO)

Bătaie între clanurile de romi, în centrul Timișoarei. Cetățenii, îngroziți: „Vreo 60 de țigani. Am fost nevoită să fug cu copilul (VIDEO)

Un nou scandal cu clanuri de romi implicate, a provocat panică în rândul cetățenilor. Scenele violente s-au petrecut marți seara, la un restaurant din centrul Timișoarei. Au zburat scaune, sticle și pahare. Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Mai mulți țigani s-au luat la bătaie în Piața Victoriei, din Timișoara, în jurul orei 22:30. De la câteva jigniri până la violență fizică a fost cale scurtă. Martorii au sunat rapid la 112, iar polițiștii și jandarmii au intervenit, dar destul de târziu.

Timișorenii, îngroziți de scandalurile interlopilor

Până la sosirea forțelor de ordine, majoritatea bătăușilor au fugit.

„Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi între 2 ‘familii’ de vreo 60 de țigani…

Am avut cea mai de cacao seară în Piața Victoriei…
Să fiu nevoită să FUG de la terasă cu copilul, ca să nu ne nimerească vreun scaun…. Asta-i capitală culturală europeană?!?!

Poliția se uita la meci probabil… A venit EXACT la momentul potrivit… Când piața era deja pustie!

NICIODATĂ n-am făcut asta, nu l-am distribuit nici pe Funeriu, nu am citat niciun hater care scria de rău de Timișoara, DAR… Voi acolo, marile speranțe de la primărie, sunteți toți bine????

E fain Spania-Italia???”, a scris o timișoreancă pe Facebook.

„Polițistii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Au fost identificate 3 persoane implicate, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani și se fac cercetări în continuare, pentru identificarea celorlalți”, au transmis reprezentanții IPJ Timis pentru presa locală.