Brăila: Un taximetrist oprit pentru nepurtarea centurii de siguranță s-a ales cu dosar penal. Ce au mai descoperit agenții rutieri

Brăila: Un taximetrist oprit pentru nepurtarea centurii de siguranță s-a ales cu dosar penal. Ce au mai descoperit agenții rutieri

Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a ales cu dosar penal în urma unei opriri în trafic.

În urma controlului, agenții rutieri au descoperit că șoferul, care lucra ca taximetrist, avea permisul de conducere suspendat.

Taximetristul a fst oprit pentru nepurtarea centurii de siguranță

În data de 16 ianuarie, în urul orei 18:300, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Brăila.

Acesta conducea un autoturism, în regim taxi, pe strada Piața Traian, fără a purta centura de siguranță, scrie Adevărul.

Bărbatul avea permisul suspendat

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că aceasta are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 de lei conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului de 50 de ani pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Urmăriți B1TV.ro și pe