Cameră de hotel din Bacău, devastată de turiști. Ce au descoperit menajerele (VIDEO)

Cameră de hotel din Bacău, devastată de turiști. Ce au descoperit menajerele (VIDEO)

Încă o cameră dintr-un hotel din România a fost distrusă de turiști. După ce oaspeții au plecat, gazdelor nu le-a venit să creadă când au descoperit haosul din unitatea de cazare.

Mai mulți turiști români au devastat camera dintr-un hotel localizat în stațiunea turistică Slănic Moldova, județul Bacău. Hotelierii au realizat un video pe care l-au postat pe Facebook, cu dezastrul lăsat de cei cazați.

Ce au descoperit menajerele din Bacău

Bilanțul pagubelor cuprinde pungi și sticle aruncate, coji de semințe împrăștiate pe mochetă, mizerie de nedescris în baie, așternuturile mototolite și un televizor lovit, crăpat.

Rezervarea a fost făcută pe un număr de telefon din Marea Britanie, iar Poliția nu reușește să dea de cei care aproape că au vandalizat camera de hotel.

Episodul rușinos a venit la doar câteva zile după ce o vilă din București a fost distrusă în noaptea de revelion. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. Autorii faptelor, cei care au închiriat imobilul pentru sărbători, au fost deja identificați.

Tags: