Caz șocant în Giurgiu: un preot a fost surprins recurgând la un gest indecent chiar în fața liceului, sub privirile câtorva eleve

Caz șocant în Giurgiu: un preot a fost surprins recurgând la un gest indecent chiar în fața liceului, sub privirile câtorva eleve
Foto: Pixabay

Un caz șocant a avut loc ieri într-o comună din Giurgiu, sub privirile oripilate a unor eleve.

Un preot de la parohia din comuna Oinacu a fost surprins în timp își satisfăcea plăcerile, în apropierea liceului Cartojan.

Preotul își satisfăcea plăcerile, chiar în apropierea unui liceu

Un preot de la parohia din comuna Oinacu, Giurgiu, a fost surprins de câțiva trecători în timp de își satisfăcea plăcerile, chiar în aproprierea liceului Cartojan.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, iar martorii au povestit cele întâmplate în mașină, sub privirile oripilate ale câtorva eleve.

Aceștia au sesizat IPJ Giurgiu printr-un apel la 112, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, acolo unde l-au identificat pe individ.

În acest moment, bărbatul se află la audieri la sediul poliției Municipiului Giurgiu, potrivit stirilekanald.ro.

Opinia Episcopiei Giurgiului legată de cazul preotului

Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri ”.

Chiriarhul a dispus suspendarea preotului până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe