Din ce motiv un turist român a primit „Interzis” pe o plajă din Vama Veche: „Am plecat din țara mea spre Bulgaria”

Din ce motiv un turist român a primit „Interzis” pe o plajă din Vama Veche: „Am plecat din țara mea spre Bulgaria”
Foto: Captură video

Un român a trecut prin momente stânjenitoare săptămâna trecută. Turistul a dorit să stea pe o plajă din Vama Vechi, dar a fost dat imediat afară de un administrator.

Cazul a fost expus pe grupul de Fecebook „Vama Veche”, unde sunt peste 42 de mii de personane. Lumea publică acolo diverse întâmplări din stațiune, adresează întrebări, împart experiențe despre localuri și alte evenimente din Constanța.

Povestea unui turist din Vama Veche

Bărbatul a publicat pe grupul de Facebook poveste sa. El a menționat că și-a droit să stea câteva ore pe o plajă din Vama Veche, dar în momentul în care și-a scos prosopul, a fost alungat de administratorul plajei. Mai mult, bărbatul a fost amenințat cu poliția și amenda, notează Cancan.

„Am primit „INTERZIS” pe o plajă din Vamă.

Nici nu mă mai mir de ce românii aleg vacanțele din Bulgaria, Grecia, Turcia. Sâmbăta, 13.08.2022, în drum spre Bulgaria am hotărât să ne bucurăm câteva ore de marea și razele soarelui din Vamă. De pe strada Falezei, în zona hotelului Electra, am văzut o plajă amenajată cu două rânduri de umbrele cu stuf și șezlonguri. În momentul în care am pus prosopul pe nisip a venit un așa zis administrator și ne a zis să părăsim plaja dacă nu vrem să închiriem șezlong că altfel plătim amendă și vor chema poliția.

I-am explicat acelui domn că prin contractele de concesionare orice operator privat este obligat prin lege să lase 30 % din suprafața sectorului concesionat la liber pentru orice turist din lumea asta care vrea să stea la soare cu prosop sau cearșaf.

Pentru că n-avea rost tot circul creat, am plecat din țara mea spre Bulgaria cu regretul că avem plaje frumoase, mai ales când macii sunt înfloriți, și marea are culoarea azurului, dar sunt interzise”, a povestit bărbatul, pe Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)