Dolj: Tânărul în vârstă de 23 de ani ce a evadat din arestul IPJ Dolj a fost prins

Dolj: Tânărul în vârstă de 23 de ani ce a evadat din arestul IPJ Dolj a fost prins
Foto: Poliția Română / Facebook

Joi, un tânăr în vârstă de 23 de ani a evadat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție a județului Dolj. Pe numele său, Andrei Sorin Cruțan, din comuna Unirea, a evadat din centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Condamnat la 3 ani de închisoare pentru furt

Bărbatul era condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și de înșelăciune, transmite Agerpres.

Pentru căutarea individului, au fost mobilizate peste 800 de efective de Poliție, iar acesta a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontiera de stat.

Pentru capturarea tânărului, au fost organizate mai multe echipe de căutare și periere pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei. De asemenea, polițiștii din cadrul IPJ Dolj au folosit și câini de urmărire pentru prinderea deținutului.

Acesta a fost prins duminică pe un câmp extravilan al comunei Bucovăț. În cele din urmă, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.

Mai mulți polițiști sunt cercetați

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile faţă de 4 poliţişti, fiind totodată sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării”, a informat, vineri, IPJ Dolj.