Focar de Covid-19 la o firmă din Ploiești. Au fost confirmate peste 80 de persoane

Focar de Covid-19 la o firmă din Ploiești. Au fost confirmate peste 80 de persoane
Sursa foto: Pixabay

Un focar de Covid-19 a izbucnit la o firmădin municipiul Ploieşti. Acolo au fost confirmați 85 de oameni cu Covid-19,iar 15 se află în carantină.De asemenea, ancheta epidemiologică arată că persoanele depistate pozitiv „nu au o legătură epidemiologică corelată cu activitatea din fabrică”.

„DSP Prahova a identificat un nou focar la un agent economic din Ploieşti, fiind confirmaţi cu noul coronavirus 85 de angajaţi dintr-un total de 623. În cazul celor depistaţi pozitiv la testarea SARS-CoV-2, s-a stabilit că nu au o legătură epidemiologică corelată cu activitatea din fabrică.

Persoanele cu test pozitiv sunt izolate la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie, iar contacţii de serviciu, 15, s-au carantinat. Sunt implementate în unitate măsurile pentru prevenirea şi combaterea infecţiei cu SARS-CoV-2 şi s-a efectuat dezinfecţia tuturor spaţiilor de lucru”, potrivit PrefecturiiPrahova, potrivit News.ro.

Câte persoane au fost infectate în Prahova

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns în judeţul Prahova, la 10.972.

Printre cei nou diagnosticaţi se numără 11 copii şi adolescenţi, dar şi 29 de persoane cu vârste peste 70 de ani.

Numărul de decese estede 354, iar cele mai recente cinci decese au fost înregistrate joi la persoane cu vârste cuprinse între 63 şi 89 de ani.

Indicelee de infectare la mia de locuitori este de 2,10 la o mie de locuitori.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)