Într-un orășel din România stratul de zăpadă a depăşit 2 metri: „Uite aici zăpadă nu ce este pe DN”

Într-un orășel din România stratul de zăpadă a depăşit 2 metri: Uite aici zăpadă nu ce este pe DN
sursă foto: Facebook

Dacă pentru unii zăpada proaspătă înseamnă drumuri blocate şi încurcături, pentru unii localnici din Buzău, vremea extremă a fost motiv de bucurie. Potrivit experţilor, în oraşul Bisoca, a fost acumulat cel mai mare strat de zăpadă din această perioadă.

Unii localnici din Buzău se bucură de vremea extremă

Prima ninsoare din acest an a acoperit aproape întreaga ţară. În mai multe judeţe, troienele au depăşit şi jumătate de metru, blocând mai multe drumuri şi îngreunând activitatea utilajelor de deszăpezire.

Dacă pentru unii zăpada proaspătă înseamnă drumuri blocate şi încurcături, pentru unii localnici din Buzău, vremea extremă a fost motiv de bucurie și au scris alături de pozele cu troienele record: „Uite aici zăpadă nu ce este pe DN, E85!Potrivit experţilor, în oraşul Bisoca, a fost acumulat cel mai mare strat de zăpadă din această perioadă.

Imaginile localnicilor au ajuns virale pe reţelele de socializare, oamenii fotografiindu-se lângă troienele impresionante de zăpadă, de peste 2 metri.

„Mulțumim lui Dumnezeu și pt această zi minunată!”, a transmis un alt localnic, bucuros că iarna şi-a făcut, în cele din urmă, simţită prezenţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe