Mai multe femei, scoase cu paza din piscină la Paradisul Acvatic, după ce au făcut baie îmbrăcate

Mai multe femei, scoase cu paza din piscină la Paradisul Acvatic, după ce au făcut baie îmbrăcate
Colaj Foto: Transilvania365.ro

Mai multe femei au fost coase cu paza din piscina de la Brașov, după ce au decis să facă baie îmbrăcate.

Vremea de afară este numai bună de scăldat, iar câteva femei din Brașov au decis să nu rateze ocazia. Astfel că au mers la Paradisul Acvatic, alături de copii și au sărit în piscină cu hainele pe ele.

Gestul i-a enervat pe ceilalți clienți ai parcului acvatic de la Brașov, iar paznicii au interveni imediat pentru diminuarea efectelor incidentului.

Clientele au fost scoase din piscină, pe motiv să se scăldau cu hainele pe ele. Femeile nu au fost de acord cu gesturile paznicilor, dar au fost astfel nevoite să iasă din bazin, scrie Transilvania365.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend