Stațiunea tineretului: Cât a ajuns să coste o porție de ciorbă de perișoare sau de burtă, la Costinești

Stațiunea tineretului: Cât a ajuns să coste o porție de ciorbă de perișoare sau de burtă, la Costinești
Foto: pixabay.

Litoralul românesc este cunoscut pentru prețuri exagerate și oferte limitate, comparativ cu alte stațiuni din Europa. Tot mai mulți turiști se plâng de calitatea serviciilor și nu își permit concediile de odinioară, însă mai sunt și stațiuni cu prețuri mai accesibile.

Stațiunea tineretului e mai accesibilă decât pare

Costineștiul se transformă în epicentrul vieții în fiecare vară. Mii de tineri se îndreaptă către aceasta stațiune în căutarea distracției și prețurilor mici. Stațiunea tineretului are o terasă care prepară ciorbe (de burtă, de perișoare, de pui, de văcuță) la numai 12 sau 14 lei. E greu de imaginat ca la Mamaia sau Năvodari să fie astfel de prețuri. Acolo, doar o porție de ochiuri costă 45 de lei. 

Tot la Costinești, se găsesc prețuri accesibile la paste (23 de lei/porție) și la piept de pui pe grătar (9 lei/porție), notează cancan. Așadar, la stațiunea tineretului poți să mănânci decent având și 30 de lei în buzunar.

Primarul Costineștiului, despre prețuri exorbitante

Jeanu Dorin Dumitru, primarul Costineștiului, susține că în mediul online circulă mai multe știri false despre stațiune. Edilul precizează, într-o postare pe rețelele de socializare, că prețurile sunt accesibile, iar rechinii despre care spun unii că ar înota prin Marea Neagră sunt amintiri de acum mulți ani.

„Vara aceasta diferite personaje sabotează litoralul românesc cu informații care mai de care eronate și total deplasate! 300 euro camera la un hotel de 3 stele!!! Domnilor, vă invit la Costinești, 200-250 lei camera de 3 stele, pe alese! O masă de 2 persoane, în jur de 200 lei, parcare gratuită!

Mai nou, acum 5 ani, un scufundător a văzut un RECHIN!!!! În câteva zile vom fi atacați! Pană atunci , haideți la Costinești! I LOVE Costinești”, a precizat primarul localității.

Urmăriți B1TV.ro și pe