Primarul Costineștiului infirmă zvonuri despre stațiune: „Diferite personaje sabotează litoralul românesc”

Primarul Costineștiului infirmă zvonuri despre stațiune: Diferite personaje sabotează litoralul românesc
Foto: Foto: Hepta/MMA / Vlad Stan.

Jeanu Dorin Dumitru, primarul Costineștiului, susține că în mediul online circulă mai multe știri false despre stațiune. Edilul precizează, într-o postare pe rețelele de socializare, că prețurile sunt accesibile, iar rechinii despre care spun unii că ar   înota prin Marea Neagră sunt amintiri de acum mulți ani.

Primarul Costineștiului, despre prețuri și rechini

„Vara aceasta diferite personaje sabotează litoralul românesc cu informații care mai de care eronate și total deplasate! 300 euro camera la un hotel de 3 stele!!! Domnilor, vă invit la Costinești, 200-250 lei camera de 3 stele, pe alese! O masă de 2 persoane, în jur de 200 lei, parcare gratuită!

Mai nou, acum 5 ani, un scufundător a văzut un RECHIN!!!! În câteva zile vom fi atacați! Pană atunci , haideți la Costinești! I LOVE Costinești”, a punctat primarul localității.

Toate drumurile tineretului duc la Costinești. Stațiunea cu cele mai mici prețuri și cea mai mare densitate de oameni este vizitată de mii de turiști. Plaja fiind extrem de aglomerată. Abia se mai găsesc locuri libere pentru cearșafuri și prosoape.

Cel mai ieftin meniul zilei de pe litoral

Tinerii spun că au venit la Costinești să se distreze și să profite de prețuri mici. Potrivit, stirileprotv, prețul unui meniu al zile costă 30 de lei. Acesta fiind alcătuit din ciorbă, felul doi și desert. Autoservirile din stațiune sunt pline.

Conform specialiștilor în turism, sunt câteva zeci de mii de turiști în Costinești, dar nu se știe un număr oficial. O cameră dublă la un hotel de două stele costă 195 de lei. Dacă doriți și mic dejun, costă 220 de lei. O cameră dublă la un hotel de trei stele costă 209 lei fără mic dejun inclus, arată sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene