Targu Jiu: Vulpe filmata cu gaina in gura, printre masini (VIDEO)

Targu Jiu: Vulpe filmata cu gaina in gura, printre masini (VIDEO)
Sursa: Facebook/ Animal Welfare League of Arlington

O vulpe a fost filmată, în dimineaţa de miercuri, 13 iulie, de o persoană din Târgu Jiu în timp ce se afla cu o găină în gură. Vulpea se afla în parcarea de reşedinţă a unui cartier din județ.

Din imaginile distribuite pe rețelele de socializare, se poate observa cum vulpea s-a uitat pentru câteva secunde spre persoana care o filma, după care a fugit printre maşini cu găina în gură.  Cel mai probabil, aceasta a avut acces  la o gospodărie aflată în zonă.

O vulpe s-a plimbat prin Târgu Jiu cu o găină în gură

Toată întâmplarea a avut loc în apropierea unei piețe din oraș și a fost surprinsă de un trecător. Se pare că în ultimii ani, vulpile s-au înmulțit foarte mult, deoarece blana lor nu mai prezintă interes ca în trecut și sunt puțini care le mai vânează, spun vânătorii.

În același context, o vulpe a fost suprinsă acum câteva luni  pe o stradă din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, iar  un poliţist local care se afla de serviciu în Parcul Central din Târgu Jiu a surprins o vulpe.

Astfel de întâmplări  au fost înregistrate în ultimul timp şi în alte oraşe din țară, semn că multe animale sălbatice,  în special vulpile, urşii şi bursucii  încep să apară tot mai des în zonele urbane, conform Adevarul.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe