Un pompier din Buzău și-a resuscitat propria fiică, victima unui tragic accident rutier: „Este fata mea!”

Un pompier din Buzău și-a resuscitat propria fiică, victima unui tragic accident rutier: „Este fata mea!”
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Un pompier din Buzău, supraviețuitor al exploziei din Mihăilești, a fost nevoit să-și resusciteze propria fiică, în urma unui accident rutier. Fata de 16 ani a murit în spital.

Ajuns la locul intervenției, pompierul și-a găsit fiica aruncată pe câmp, după ce a fost victima unui cumplit accident rutier, ce a avut loc duminică, 20 februarie, potrivit Adevărul.

Și-a resuscitat propria fiică

Pompierul era de serviciu, în echipa de descarcerare, când a avut loc tragedia. Recunoscându-și copilul, bărbatul a spus: „Este fata mea!”. Adolescenta se afla în stare critică și a fost imediat preluată de ambulanță.

În autospeciala, fata de 16 ani a intrat în stop cardio-respirator, moment în care s-au început manevrele de resuscitare. Tatăl acesteia a dat personal medical deoparte, pentru a efectua el resuscitarea, în speranța că-și va putea salva fiica.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Pogoanele către Slobozia, de către un şofer de 18 ani, din Pogoanele, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii IPJ Buzău.

Tânăra a prezentat semne vitale până la spital, însă, la scurt timp, medicii au constat decesul.

Pompierul, victima exploziei de la Mihăilești

Pompierul din Buzău este victima exploziei de la Mihăilești. Bărbatul a avut ambele timpane perforate și a depășit momentul cu sprijinul familiei.

În 2004, un camion care transporta 20 de tone de azotat de amoniu a explodat la Mihăilești, județul Buzău. În urma evenimentul, și-au pierdut viața 18 persoane, dintre care 7 pompieri, iar alte 13 persoane au fost grav rănite.

În memoria pompierilor din Buzău care și-au pierdut viața a fost ridicat un monument de marmură pe locul unde explozia a produs un crater uriaș.

Urmăriți B1TV.ro și pe