Un șofer de TIR a adormit la volan, în timpul mersului și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița. S-a oprit într-un copac, pe Splaiul Independenței (VIDEO)

Un șofer de TIR a adormit la volan, în timpul mersului și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița. S-a oprit într-un copac, pe Splaiul Independenței (VIDEO)
TIR, la un pas să cadă în Dâmbovița / Foto: captură B1 TV

Un șofer care conducea un tir a fost la un pas să se prăbușească în râul Dâmbovița, după ce ar fi adormit la volan. Conducătorul autocamionului a pierdut controlul volanul și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, combustibilul transportat s-a împrăștiat pe carosabil. Și în acest moment, circulație este blocată pe Splaiul Unirii, urmând ca cercetările să continue.

Joi dimineața, un accident grav a avut loc în Capitală.  Șoferul adormit al unui TIR a pierdut controlul camionului și a intrat-un copac, blocând circulația pe Splaiul Independenței. Acesta a fost la un pas să cadă cu TIR-ul în Dâmbovița.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Șoferul, la un pas să ajungă cu TIR-ul în Dâmbovița

Traficul în zona a fost blocat mai bine de patru ore. Accidentul s-a produs la doi pași de Târgul Vitan din București.

Într-o fracțiune de secundă, autocamionul a ieșit de pe partea carosabilă, a lovit un semafor, iar mai apoi s-a izbit de un copac aflat în imediata apropiere a Dâmboviței. Numai o minune a făcut ca vehiculul de mare tonaj să nu se răstoarne cu totul în râu. În imagini se poate observa cum o parte a cabinei atârnă deasupra Dâmboviței.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și pompieri, care au ajutat la eliberarea zonei și au împrăștiat nisip pe carosabil, după ce combustibilul tirului s-a scurs pe asfalt.

Ultima oră
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor
18:02 - Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
17:58 - Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă
17:51 - Varietatea, cuvantul de ordine cand achizitionezi un dulap metalic: intre 1 si 30 de usi, intre 1 si 12 polite
17:41 - Motivul emoţionant pentru care Adriana Trandafir a numit-o aşa pe Maria Speranța. Povestea tristă a celor două concurente de la „Asia Express” 2021 (Antena 1)
17:40 - Cursa pentru postul de cancelar al Germaniei, tot mai strânsă. CDU s-a apropiat de SPD, cu trei zile rămase până la alegeri
17:34 - Profesorii fără „certificat verde” din Israel nu vor mai putea intra în școli și preda începând cu 3 octombrie