UniCredit Bank România SE RETRAGE COMPLET de pe Facebook: De când se va întâmpla acest lucru

UniCredit Bank România SE RETRAGE COMPLET de pe Facebook: De când se va întâmpla acest lucru
Foto: facebook.com/UniCreditBankRomania

Reprezentanții UniCredit Bank România au anunțat că, începând din 1 iunie, se vor retrage complet de pe toate canalele social media (Facebook, Messenger și Instagram), precizând că decizia a fost luată din dorința de a asigura un ”dialog privat și de înaltă calitate cu clienții”.

”Suntem dedicați asigurării unui dialog privat și de înaltă calitate cu clienții noștri și investim constant în îmbunătățirea canalelor noastre digitale. De aceea, vă anunțăm că ne vom retrage complet de pe Facebook și de pe toate canalele sociale deținute de Facebook, începând cu data de 1 iunie 2019”, se arată în anunțul UniCredit Bank, publicat pe Facebook.

”UniCredit consideră că metodele de contact ușor de accesat și aflate în proprietatea sa, coordonate printr-un model de servicii complet, reprezintă cea mai bună modalitate de a-și deservi clienții. De aceea, UniCredit investește în îmbunătățirea canalelor digitale din proprietatea sa, astfel încât să asigure un dialog privat și de înaltă calitate”, au mai precizat reprezentanții băncii.

De asemenea, răspunzând întrebărilor unor internauți, cei de la UniCredit au amintit că începând din martie 2018, banca a suspendat ”orice fel de publicitate pe Facebook (…) din cauza preocupărilor privind modul în care au fost administrate anumite incidente prezentate în media”.

”Aceste îngrijorări au rămas nerezolvate, așa că UniCredit a decis să își dezactiveze toate profilele pe Facebook și canalele sociale deținute de Facebook (Facebook, Messenger și Instagram) începând cu data de 1 iunie 2019”, se mai arată în mesajul citat.

UniCredit Bank România SE RETRAGE COMPLET de pe Facebook: De când se va întâmpla acest lucru

Urmăriți B1TV.ro și pe