Ambasadorul Statelor Unite a fost în vizită la Târgoviște la locul execuției soțiilor Ceaușescu (VIDEO)

Ambasadorul Statelor Unite a fost în vizită la Târgoviște la locul execuției soțiilor Ceaușescu (VIDEO)
Foto: mditv

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la București, a efectuat miercuri o vizită în județul Dâmbovița. Rolul vizitei oficialului american a fost pentru a se interesa de cultura și istoria orașului Târgoviște, dar și despre a vorbi despre potențialul județului privind industria de apărare națională.

În cadrul acestei vizite, Hans Klemm nu a pierdut ocazia de a se deplasa la fosta Unitate Militară de la Gară pentru a vedea locul în care au fost executați, în 25 decembrie 1989, soții Nicolae și Elena Ceaușescu.

Ambasadorul Statelor Unite a fost în vizită la Târgoviște la locul execuției soțiilor Ceaușescu

#DIRECT_ONE_hfz564#

Sursă Video: mditv.ro

La sosirea pe Platoul Prefecturii Dâmbovița, ambasadorul american a fost întâmpinat de mai multe persoane care protestau în legătură cu felul în care actualul guvern înțelege conceptul de democrație. Klemm a dat mâna cu aceștia și a primit mai multe documente pe care protestarii le aveau la ei, scrie mditv.ro.

De asemenea, cu ocazia deplasării în Dâmbovița, ambasadorul american a mai vizitat și Curtea Domnească şi Unitățile Militare Mija, Uzina de Produse Speciale Dragomireşti şi Uzina Automecanica Moreni, urmând ca joi să meargă în zona montană Padina-Peștera.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianță / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect