"Aşează-te pe covor. A fost greu? Pe covor am spus. Am spus pe covor!": Urletele unei educatoare din Timiș șochează o întreagă comunitate (VIDEO)

"Aşează-te pe covor. A fost greu? Pe covor am spus. Am spus pe covor!": Urletele unei educatoare din Timiș șochează o întreagă comunitate (VIDEO)
Foto: Captură video

Situaţie scandaloasă în Timiş unde o educatoare terorizează copii de care ar trebui să aibă gijă. Copiii de la gradinita din Iohanisfeld au spus părintilor că nu vor să mai meargă la gradiniţă.

Contrariata de spusele copilului, una din mămici a descoperit ce se întamplă folosindu-se de un reportofon.

Conversaţiile pe care le are educatoarea cu copii sunt şocante. Iar atitudinea ei arată cum cei mici sunt de-a dreptul terorizaţi de urletele acesteia.

„Măi Antonia dar eu trebuie să te învăţ să mergi? Hai vino aici. Hai vino aici te rog frumos. Măi vino, pe aici. Măi Antonia, vino te rog frumos la mine. Vino, te rog frumos, la mine. Aşează-te pe covor. A fost greu? Pe covor am spus. Am spus pe covor! Aşa. Şi Antonia. A colorat 2 crizanteme sau doarme? Linişte că doarme Antonia. Colorează, nu încercuieşte. Colorează! E bine culoarea domnişoara? Co-lo-re-zi! Uite aşa se colorează o floare! A fost greu?”, striga educatoarea.

Urletele unei educatoare din Timiș șochează o întreagă comunitate

#DIRECT_ONE_qcz5qp#

Speriată de ceea ce îi povestea fiul său, una din mămici a pus un reportofon într-una din hainele copilului. După ce a auzit înregistrările, s-a îngrozit. Educatoarea fiului sau urlă la copii ori de câte ori aceştia nu îndeplinesc întocmai şi la timp, ca în armată, comenzile primite.

Crizele de nervi ale femeii sunt declanşate de cele mai banale motive. Uneori faptul că unul dintre copii întârzie să-i aducă fişa, colorează mai încet sau nu se aşează unde spune educatoarea.

Educatoarea nu se sfieste sa puna si intrebari despre viata privata a parintilor.

Dacă cei mici nu înţeleg ceea ce e de facut, educatoarea, în loc să le explice, ţipă repetand aceeasi intrebare.

Femeia care a înregistrat ieşirile educatoarei a sesizat conducerea şcolii însă până acum nu a fost luată vreo masură împotriva educatoarei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe