Bill Gates, vaccinat împotriva noului coronavirus. Miliardarul a anunțat că se simte excelent

Bill Gates, vaccinat împotriva noului coronavirus. Miliardarul a anunțat că se simte excelent
Sursa Foto: Twitter

Bill Gates a primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19. Magnatul a transmis că nu a avut nici o reacție adersă și așteaptă și cea de-a doua doză.

În fotografia adistribuită vineri pe Twitter, bărbatul apare relaxat, într-o cămașă cu mânecă scurtă și cu o mască neagră de protecție.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe Twitter, mesaj căruia i-a ataşat şi fotografia de la momentul vaccinării.

Afaceristulle-a mulţumit tuturor oamenilor de ştiinţă, participanţilor la studii, autorităţilor de reglementare şi lucrătorilor din domeniul asistenţei medicale de primă linie care au contribuit la realizarea vaccinului.

Gates, cel care a avertizat omenirea cu privire la posibilitatea apariției unei pandemii, cu ani în urmă, i-a îndemnat pe oameni în 2020 să respecte măsurile de precauție pentru a stopa răspândirea bolii.

În timpul pandemiei de Covid-19,Bill Gates a finanţat dezvoltarea vaccinului cu aproape 400 de milioane de dolari.

Totodată, fonsatorul Microsoft a devenit ţinta unor teorii ale conspiraţiei distribuite masiv pe reţelele de socializare, care susțineaucă acesta s-a alăturat unei oculte modiale șiplănuiește săîi microcipeze pe cei vaccinaţi.

Bill Gates: Nu ne vom întoarce la „normal” până în 2022

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, avertizează că pandemia de COVID-19 nu este nici măcar aproape de sfârşit, estimând „o revenire la normal” abia în 2022.

„Până în vara anului 2021, ţările bogate vor avea o acoperire a vaccinării populaţiei mai mare decât în alte ţări. Deci, ţările bogate vor reveni în mare parte la normal. Trebuie cu adevărat să eliminăm acest virus, aproape peste tot sau altfel am văzut chiar şi în ţări care au făcut o treabă foarte bună – cum ar fi Australia sau Singapore sau Hong Kong sau Coreea de Sud – au întotdeauna un risc de reinfecţie. Deci, au fost nevoiţi să restricţioneze turismul şi alte călătorii, dar până în vară, acest lucru va începe să se deschidă.

Nu vor reveni total la normal, dar cândva în prima jumătate a anului 2022, cred că vom putea spune că ne-am întors la normal”, a declarat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti