Cătălin Tolontan: Ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elită, a eșuat în a-și îndeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Cătălin Tolontan: Ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elită, a eșuat în a-și îndeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvăluiri şocante ale jurnalistului Cătălin Tolontan. SPP a eşuat în protejarea demnitarilor. Pentru ambulanţa preşedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, care anunţă că va publica în curând noi detalii despre acest subiect, informează B1 TV.

”SPP, care e un serviciu secret de elită, a eșuat în a-și îndeplini misiunea de a proteja demnitarii, și în mod specific pe președintele României. Ambulanța președintelui a folosit antiseptice Hexi Pharma. Avem recunoașterea oficială astăzi. O publicăm. SPP face protecția dar el dă mai departe unui corp special de medici, asistente și infirmiere care asigură siguranța medicală a CSAT și a președintelui României. Acest corp folosea antispetice Hexi Pharma. Au încercat cei de la autorități să nege câteva zile, le-am explicat clar că avem probe, să nu ascundă adevărul că nu are niciun sens. Până la urmă au recunoscut. e adevărat că au recunoscut doar la Traian Băsescu, nu au recunoscut și la Klaus Iohannis”, a declarat Tolontan.

Cătălin Tolontan: Ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma

#DIRECT_ONE_9s3avg#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)
12:50 - Scăderea acțiunilor Gazprom a depășit 30% după decizia de neplată a dividendelor
12:36 - Reacția Chinei după ce a fost clasificată drept o „provocare” pentru interesele NATO: „Eforturi inutile”
12:36 - Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: “Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat”
12:27 - B1 TV va difuza, în premieră, documentarul „Campanii electorale care au făcut istorie”, duminică, de la ora 16:00
12:25 - Rusia abandonează Insula Șerpilor, după bombardamentele de precizie efectuate de Ucraina
12:19 - Plajele din Grecia tot mai solicitate de vedetele românești. Lili Sandu și partenerul ei sunt pe insula Mykonos