Cătălin Tolontan: Ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elită, a eșuat în a-și îndeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Cătălin Tolontan: Ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elită, a eșuat în a-și îndeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvăluiri şocante ale jurnalistului Cătălin Tolontan. SPP a eşuat în protejarea demnitarilor. Pentru ambulanţa preşedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, care anunţă că va publica în curând noi detalii despre acest subiect, informează B1 TV.

”SPP, care e un serviciu secret de elită, a eșuat în a-și îndeplini misiunea de a proteja demnitarii, și în mod specific pe președintele României. Ambulanța președintelui a folosit antiseptice Hexi Pharma. Avem recunoașterea oficială astăzi. O publicăm. SPP face protecția dar el dă mai departe unui corp special de medici, asistente și infirmiere care asigură siguranța medicală a CSAT și a președintelui României. Acest corp folosea antispetice Hexi Pharma. Au încercat cei de la autorități să nege câteva zile, le-am explicat clar că avem probe, să nu ascundă adevărul că nu are niciun sens. Până la urmă au recunoscut. e adevărat că au recunoscut doar la Traian Băsescu, nu au recunoscut și la Klaus Iohannis”, a declarat Tolontan.

Cătălin Tolontan: Ambulanța președintelui României a folosit antiseptice Hexi Pharma

#DIRECT_ONE_9s3avg#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianța / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect
17:28 - Președinta Comisiei Europene a comunicat un nou pachet de ajutor financiar pentru Ucraina de 9 miliarde de euro: „Investițiile vor ajuta Ucraina să devină mai puternică”
17:23 - Arhitecta Laura Boghiu, înlocuită de sora ei geamănă, în emisiunea „Visuri la cheie”
17:12 - Bogdan Aurescu confirmă că România va interveni în favoarea Ucrainei la Curtea Internațională de Justiție. Ce a declarat șeful diplomației române
17:09 - Fosta consilieră a președintelui Trump pentru Rusia a povestit că mirosul neobișnuit pe care îl emana Putin a marcat-o: „Nu a mâncat și nu a băut nimic”