Care a fost cauza morții interlopului Emi Pian. Raportul preliminar al medicilor legiști

Care a fost cauza morții interlopului Emi Pian. Raportul preliminar al medicilor legiști
Sursa Foto: Facebook/ Florin Mototolea

Medicii legiști au dat verdictul în cazul uciderii interlopului Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian. Concluziile autopsiei ar putea răsturna întreaga anchetă, pentru că bărbatul nu a murit din cauza rănilor provocate prin înjunghiere.

Care a fost cauza morții interlopului Emi Pian

Raportul preliminar întocmit de INML a scos la iveală faptul că decesul interlopului de 39 de ani, ar fi survenit în urma unuiinfarct miocardic, în timp ce plăgile nui-ar fi pus viața în pericol, au declarat surse din anchetă pentru gândul.ro.

Medicii au constata că bărbatul ar fi consumat o substanță psihoactivă. Acesta a fost depistată însângele victimei de un test rapid efectuat la internare, dar examenul toxicologic, al cărui rezultat va apărea după 2-3 săptămâni, va determina exact cea consumat Pian.

Așadar, cauza oficială a morții, care a fost trecută în certificatul de deces este infarct miocardic, ceea cepoate duce la schimbarea încadrării juridice din omor în lovituri cauzatoare de moarte. Acest lucru ar putea însemna și o pedeapsă mai blândă pentru criminal.

Filmul uciderii lui Emi Pian

În noaptea de luni spre marți, cei din clanul Duduianu s-au bătut cu cei din clanul Rinu,pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea,a ajuns la spital în dimineața zilei de marți după o răfuială sângeroasă cu cei din clanul Rinu. Alături de interlopul care a murit câteva ore mai târziu, la Elias a ajuns și Ciprian Napi, grav rănit. Ciprian Napi este considerat principalul suspect al crimei.

Răfuiala a fost sesizată în jurul orei 03.00, prin apel 112, însă Emi a murit în jurul orei 5:20, la Spitalul Universitar, unde medicii s-au chinuit mai bine de două ore să îl stabilizeze. Potrivit primelor cercetări, ucigașul lui esteinterlopul cunoscut sub numele de Napi.

Polițiștii implicați în anchetă au ridicat de la locul faptei și un cuțit de bucătărie.

Cine ar fi, de fapt, adevăratul ucigaș al interlopului Emi Pian

Se pare că ucigașul liderului clanului Duduienilorar fi un jucător de barbut de 26 de ani, fără antecedente penale, numitRichard Emanuel Gheorgheși care era un apropiat al celor din clanul Rinu.

Potrvit adevărul.ro, Richard Emanuel Gheorghe esteîn prezent internat în stare gravă la Spitalul Elias, după ce afost grav rănitde membrii clanului Duduianu.

Se pare că disputa ar pornit când Richard Gheorghe Emanueli-arfi spus liderului Duduienilor că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent s-a ridicat din mizerie. A urmat o confruntare corp la corp, în urma căreia amândoi arfi ajuns la pământ, iarRichard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în piciorși i-ar fi secționat artera femurală, care i-a provocat o hemoragie fatală.

Atât curtea cât și coridoarele Spitalului Elias, acolo unde se află internați cei doi suspecți, sunt împânzite de polițiști. Acest lucru se întâmplă din cauza că familia mortului a jurat că răzbunarea va fi sângeroasă.

Până în acest moment, poliția nu a reușit să rețină vreun suspect și nici nu a dat vreo informație concretă, însă audierile continuă.

Ultima oră