Cazul care a îngrozit România! Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe asfalt pentru a o obliga să intre în mașină (VIDEO)

Cazul care a îngrozit România! Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe asfalt pentru a o obliga să intre în mașină (VIDEO)

UPDATE: Familia adoptivă a Sorinei a dat un drept la replică ce poate fi citit integral AICI

Cazul fetiței luate cu forța de la familia care o creștea de la nouă luni a îngrozit România.

Procuroarea de caz, Maria Pițurcă, a descins, vineri, la familia Șărămăt și a târât-o pe Sorina, copila de 9 ani, spre mașina familiei din SUA, unde vor autoritățile să on trimită.

Parchetul General va declanșa o verificare internăpentru a se vedea modul în care s-a acționat în acest dosar.

Nu e exclus să fie sesizată Inspecția Judiciarăîn acest caz.

CAZ HALUCINANT! Tânărul se întorcea de la înmormântare când a intrat într-un bar! La un moment dat s-a dus la baie dar nu a mai revenit la masă! Prietenii au început să-l caute disperați! Au făcut infarct când l-au găsit! (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imagini sfâşietoare într-o gospodărie din judeţul Mehedinţi! O fetiţăa fost luată cu forţa de poliţişti de lângă familia care a crescut-o ani de zile ca să fie trimisă în SUA, la o altă familie adoptivă.

Fata, care de la 9 luni se află în casa familiei Șărămăt, s-a agăţat chiar şi de hainele femeii care a luat-o de la orfelinatşi a crescut-o, a plâns şi a strigat după ajutor.

ȘOC ÎN FAMILIA REGALĂ! AU DAT-O AFARĂ DIN PALAT! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI! VEZI AICI AL CUI E COPILUL

Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au fost trimiseîn casa unei familii din Baia de Aramăpentru a lua una dintre cele două copile, urmând să fie trimisă la un cuplu din SUA. (Detalii AICI)

Fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție de la familia care a crescut-o

CÂT DE CUMPLIT! CINE SUNT ROMÂNCELE CELEBRE GĂSITE MOARTE ÎNTR-UN LAC DIN PARIS (GALERIE FOTO)

Totul a pornit în 2012, când soții Mariana și Vasile Șărămăt au mers la Direcția pentru Protecția Copilului din Drobeta Turnu Severin, pentru a înfia un copil. Au fost șocați de condițiile în care erau ținuți micuții și au decis să ia în plasament două fetițe, de 9 luni, respectiv un an și două luni. Vreme de șapte ani, au făcut procedurile de adopție pentru cea mai mică dintre ele. Pentru cealaltă, Sorina, li s-a spus să mai aștepte, deoarece mama care o abandonase nu își dăduse acceptul pentru a fi înfiată. Femeia care le-a crescut ca pe propriile fiice și care s-a atașat de ele, povestește cum a început drama familiei, dar și a fetiței neadoptată încă.

O angajată a Direcției, manager de caz și vecinăa familiei Sărămăt,a venit și a determinat-o să semneze o hârtie, din care reieșea că nu intenționează să înfieze copila, spunându-i că așa e mai bine, dar că nu vor fi probleme.

VEZI AICI DECLARATIA FEMEII CARE A CRESCUT-O PE SORINA

Urmăriți B1TV.ro și pe