Ce a găsit o femeie în acest ghiozdan care a fost pierdut

Ce a găsit o femeie în acest ghiozdan care a fost pierdut

O fotografie publicată de o femeie care a găsit un ghiozdan al unei fetiţe a devenit virală pe Facebook. Postarea femeii a fost distribuită de câteva mii de persoane.

"Sâmbăta seara am găsit în zona Alba Iulia, în Bucureşti, un ghiozdan cu haine de fetiţă şi cu nişte bonuri fiscale din Constanţa, pe numele Diaconescu Marius Claudiu. Dacă îl ştie cineva pe acest domn, vă rog sa îmi scrieţi în mesaj privat. Ghiozdanul era în mijlocul drumului… Sper ca fetiţa căreia îi aparţine e bine-sănătoasă..

Daţi share vă rog", a scris femeia care a găsit ghiozdanul pe Facebook, postarea ei fiind distribuită deja de 3.000 de persoane.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:54 - Copil dispărut în Galați a fost găsit în Gara de Nord. Românii au primit mesaj RoAlert
22:53 - Marin Gherman: Am văzut o oarecare schimbare de paradigmă în ce a spus Putin. E destul de primejdios. S-a ajuns prea departe în acest vis al unui om care nu gândește la viitor, ci trăiește în trecut (VIDEO)
22:46 - Saveta Bogdan, reacție surprinzătoare la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf: „Eu i-aș zice să se liniștească…”
22:29 - Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar
22:27 - Joe Biden: „America şi aliaţii săi nu vor fi intimidaţi de Putin şi de cuvintele sale nechibzuite”
22:09 - Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”
21:57 - Jurnalistul Marin Gherman, despre anunțul anexării teritoriilor ucrainene: „Evenimentul de astăzi trebuia să fie o mare sărbătoare pentru Rusia, dar ne-a adus aminte de un priveghi”
21:56 - Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)
21:37 - Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat: Guvernul, și mai ales Ministerul Familiei, sprijină tinerii și familiile la început de drum prin programele Student Invest și Family Start (VIDEO)
21:35 - Autoritățile din regiunea natală a ministrului rus al Apărării Serghei Șoigu vor distribui o oaie, doi saci de cartofi și varză familiilor bărbaților mobilizați