CORONAVIRUS | CFR Călători anunță măsuri suplimentare de dezinfecție pentru trenurile companiei (VIDEO)

CORONAVIRUS | CFR Călători anunță măsuri suplimentare de dezinfecție pentru trenurile companiei (VIDEO)

Coronavirusul i-a pus pe jar și pe angajații din zona transporturilor feroviare. Măsuri suplimentare de dezinfecție au fost anunţate de directorul general al CFR Călători, Dan Costescu, pentru trenurile companiei, în încercarea de opri răspândirea virusului. Costescu a anunţat că măsurile sunt preventive şi nu trebuie să stârnească niciun fel de panică, informează B1 TV.

Toate trenurile CFR Călători care ies din revizie sunt curăţate şi dezinfectate, iar pentru trenurile internaţionale au fost luate măsuri speciale. În punctele de intrare în ţară s-a făcut dezinfecţie suplimentară la capetele vagonului, la toalete şi la elementele care sunt atinse, respectiv clanţe, cotiere, măsuţe şi barele de urcat în tren.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aceste măsuri suplimentare de dezinfecție pentru trenurile companiei au fost anunţate de Directorul general al CFR Călători, Dan Costescu, în încercarea de opri răspândirea coronavirusului.

Măsurile se adaugă dezinfecției la care trenurile CFR sunt supuse în mod obișnuit.

Aceste măsuri sunt preventive. De asemenea, Dan Costescu a declarat că exista şi instrucţiuni în toate vagoanele trenurilor CFR Călători, iar călătorii primesc şi fluturaşi cu instrucţiunile respective.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti