"Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare!". Cristian Boureanu, dosar penal după ce şi-ar fi bătut fiica în vârstă de 15 ani (VIDEO)

"Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare!". Cristian Boureanu, dosar penal după ce şi-ar fi bătut fiica în vârstă de 15 ani (VIDEO)

UPDATE: Polițiștii de la Secția 2 i-au întocmit fostului politician dosar penal pentru infracțiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”. ”Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul va un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s au deplasat mai multe echipaje de politie care au constat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.
A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri din competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.
De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1” a fost comunicatul de presă al poliției.

Fostul politician Cristian Boureanu este personajul principal al unui nou scandal de proporții. De data aceasta, Boureanu ar fi devenit violent chiar cu propria sa fiică, în vârstă de 15 ani, pe care ar fi luat-o la bătaie în plină stradă, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.

Mai exact, adolescenta, care se afla în mașina fostului politician, a început să țipe ca din gură de șarpe pentru a primi ajutor, motiv pentru care autovehiculul a fost oprit de către forțele de ordine. Oamenii legii s-au aflat în postura de a suna la dispecer, nefiind abilitați pentru a interveni.

Cristian Boureanu, reţinut în trafic, după ce şi-a bătut fiica în vârstă de 15 ani

#DIRECT_ONE_8wp2ze#

"Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare", erau cuvintele fetei, care îi implora pe polițiști să o scoată din mașină.

Atât Boureanu, cât și fiica sa, au fost escortați la secția de poliție.

Urmăriți B1TV.ro și pe