Mașinile lui Gheorghe Dincă, scoase la licitație. Ce preț de pornire au automobilele criminalului din Caracal (VIDEO)

Mașinile lui Gheorghe Dincă, scoase la licitație. Ce preț de pornire au automobilele criminalului din Caracal (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Chiar dacă nu există o sentință definitivă în instanță, mașinile lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, au fost scoase la licitație, cel mai probabil după ce rudele victimelor au cerut despăgubiri în instanță. Autoturismele au fost poprite, așa că cei care vânează acum chilipiruri sau pur și simplu vor autovehiculul unui criminal în serie, au posibilitatea să le cumpere la un preț derizoriu, potrivit B1 TV.

Mașinile lui Gheorghe Dincă, scoase la licitație. Ce preț de pornire au automobilele criminalului din Caracal (VIDEO)

Mașinile lui Gheorghe Dincă au fost ridicate de autorități imediat după ce au început verificările la locuința acestuia din Caracal. Autoturismul Renault Megane este cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. De altfel, automobilul apare și pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere în ziua dispariției fetei minore.

Ulterior, Gheorghe Dincă a revenit cu mașina în Caracal, în timp ce Alexandra Măceșanu era ținută prizonieră în locuința acestuia din Dobrosloveni. Este chiar momentul apelului dramatic făcut la serviciul telefonic de urgență 112 de fata în vârstă de 15 ani. Acum se pare că autoritățile vor să valorifice bunurile lui Gheorghe Dincă, deși acesta nu este condamnat încă.

Cele două mașini sunt scoase la licitație chiar pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponiblizate. Atât mașina, cât și dubița se află indisponibilizate în județul Olt. Pentru ambele autovehicule, în anunțul de licitație se precizează că acestea sunt nefuncționale, pe motiv că interiorul este demontat și deteriorat, iar locul de predare este localitatea Drăgănești din județul Olt.

În cazul mașinii care pare a fi cea folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, prețul de pornire este 1.033 de lei, iar pentru dubiță 5.017 de lei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gheorghe Dincă, acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

A trecut deja un an de la dispariția Luizei Melencu, iar peste aproximativ o lună aceeași perioadă de timp va fi trecut și de la momentul în care Alexandra Măceșanu suna la 112, să reclame că a fost răpită. Procesul este pe rol la Tribunalul Olt, după o anchetă fără precedent desfășurată de autorități.

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Cele două familii trăiesc un coșmar care durează deja de un an de zile. Mama și bunicii Luizei au reacționat dur atunci când Gheorghe Dincă a coborât din duba poliției: „Să-i văd fața de scârbă. Mi-a luat copilul, m-a nenorocit!”, a strigat bunica, în timp ce Stelian Iordache, soțul ei, a încercat să se apropie de criminal, să-l privească în ochi. Însă din păcate a fost oprit de către jandarmi. „Voi aveți copii acasă? Cum vă simțiți? Noi suferim de un an și ceva. Să fiți și voi două minute în sufletele noastre! Unde ați fost când trebuia să vă faceți datoria? Unde ați fost?”, a răbufnit bunicul Luizei. „Nu mai există niciun Dumnezeu pe pământul ăsta. Dacă exista, fata mea era acum aici, Dumnezeu o apăra. Praful să se-aleagă de ei!“, a spus, cu lacrimi în ochi, bunica Luizei.