Mitropolitul Laurențiu Streza, supărat pe jurnalișii care au publicat o fotografie cu bolidul său de lux (FOTO, VIDEO)

Mitropolitul Laurențiu Streza, supărat pe jurnalișii care au publicat o fotografie cu bolidul său de lux (FOTO, VIDEO)
Foto: romaniacurata.ro

Mitropolitul Laurențiu Streza i-a mustrat pe jurnaliștii de la ”Ora de Sibiu” pentru că au publicat imagini cu un bolid de lux din care acesta coboara, arată B1 TV.

Mașina Mitropoliei este o limuzină Mercedes nouă și foarte performantă.

IPS Laurențiu Streza a profitat de ocazia unui interviu cu o altă publicație din Sibiu pentru a le explica jurnaliștilor că e normal ca un demnitar să folosească o mașină bună, care să-i ofere siguranță în numeroasele misiuni pe care le are. În plus, mașina nu a fost achitată în totalitate.

Foto: oradesibiu.ro

Ca răspuns, jurnaliștii mustrați de mitropolit au publicat un text în care și-au cerut scuze că au publicat fotografia și articolul, atrăgând asupra lor supărarea înaltei fețe bisericești.

Mitropolitul Laurențiu Streza, supărat pe jurnalișii care au publicat o fotografie cu bolidul său de lux

#DIRECT_ONE_pv2v0n#

Tags:
Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)