Noi dezvăluiri cutremurătoare despre pacienții legați de pat, de la secția ATI a Spitalului Groazei, din Sibiu: „Am văzut cum se omoară oameni prin sedare”

Noi dezvăluiri cutremurătoare despre pacienții legați de pat, de la secția ATI a Spitalului Groazei, din Sibiu: „Am văzut cum se omoară oameni prin sedare

Noi mărturii au fost făcute, cu privire la tratamentele inumane de la Spitalul Județean din Sibiu. O fostă asistentă de la secția ATI a vorbit despre practicile unității sanitare, la care au fost supuși pacienții cu COVID.

„Am văzut acolo cum se omoară oameni prin sedare. Mergeau seringile automate. N-am văzut să-și revină nimeni. Lăsam pacientul bine și a doua zi nu-l mai găseam.

Mi se spunea că a fost agitat, l-au sedat și a făcut stop, l-au resuscitat, dar, din păcate… La toți pacienții care au fost legați și strânși n-am văzut decât mâini umflate, edeme la picioare”, a declarat fosta asistentă pentru Digi24.

Dezvăluiri de la „Spitalul Groazei” din Sibiu:„Se miza mai mult pe oamenii care n-aveau aparținători”

De asemenea, martorul a povestit faptul că personalul din spital acționa strategic. Primii vizați de tratamentele dure erau pacienții fără aparținători.

„Se miza mai mult pe oamenii care n-aveau aparținători, fie erau plecați sau ai căror aparținători nu veneau la ușa mortuară. Aia însemna că oamenii aceia nu aveau pe nimeni, puteau să le facă orice”, a dezvăluit asistenta, potrivit sursei citate.

Afirmațiile asistentei au fost făcute la scurt timp după ce un fost angajat al spitalului a acuzat personalul spitalului de comportament iresponsabil. Declarațiile aufost însoțite de fotografii, publicate pentru presa locală, Turnul Sfatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe