Olivia Steer loveşte din nou: Tămâia are proprietăți anti-tumorale

Olivia Steer loveşte din nou: Tămâia are proprietăți anti-tumorale

Olivia Steer loveşte din nou. Cunoscută pentru tratamentele alternative pe care le propune, dar şi pentru discursul anti-vaccin, Olivia Steer a venit cu o nouă idee năstruşnică. Fosta prezentatoare TV foloseşte tămâia pe post de medicament.

„Tamâia are proprietă?i antitumorale în multiple forme de cancer uman: meningiom, leucemie, ciroza, fibrosarcom si de colon”, a scris aceasta pe o reţea de socializare

Afirmaţiile Oliviei au stârnit o mulţime de reacţii în rândul internauţilor. Unii dintre cei care au comentat la postarea Oliviei au sugerat ca în loc de spital, bolnavii să meargă la biserică.

„Cu alte cuvinte, sa facem drumuri cat mai des pe la biserica. pana la ultimul drum”, a replicat o persoană

De atât a avut nevoie fosta prezentatoare TV, care s-a dezlănţuit pe pagina de socializare. Deşi studiile medicale o contrazic, vedeta şi-a apărat cu ardoare convingerile.

„Cu alte cuvinte, în viata, ai şanse mai mari să faci drumuri dese şi sprintene (pâna la biserica sau nu – alegerea ta) tratându-te cu tămâie, decât târându-te (un an, doi, hai maxim cinci – potrivit statisticilor) pâna la clinica de oncologie, ca să te otraveşti cu citostatice (care dau cu minus în 97% din cazuri)”, a explicat vedeta.

Iar când cineva a sugerat că studiul ar putea fi o glumă, vedeta a răspuns acid.

„Daca te amuză un studiu ştiinţific, presupun că trebuie să ai o percepţie tare ciudată despre umor.”, a replicat Olivia Steer

Fosta prezentatoare a explicat mai apoi că studiul se referă la uleiul de tămâie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe