Primarul în funcție din Călărași a murit. Dan Drăgulin era diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban: Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste (VIDEO)

Primarul în funcție din Călărași a murit. Dan Drăgulin era diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban: Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste (VIDEO)

Primarul în funcție al municipiului Călărași, Dan Drăgulin, în vârstă de 59 de ani, a murit luni dimineață. Edilul era diagnosticat cu COVID-19, avea mai multe comorbidități și era internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Primarul din Călărași, Dan Drăgulin, a murit fiind infectat cu coronavirus

Dan Drăgulin era și președinte al filialei PNL Călărași. De altfel, anunțul privind decesul acestuia a fost făcut de reprezentanții PNL, printr-un comunicat de presă.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Ludovic Orban:E o pierdere mare pentru noi

O reacție a venit și din partea premierului Ludovic Orban, liderul PNL.

”Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten, a pierdut bătălia pentru viață în Spitalul «Matei Balș».

A fost infectat cu coronavirus. El n-a mai putut, în ultima săptămână, să participe la campanie și, după terminarea alegerilor, a luptat cu boala și, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți. E o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu. Transmit familiei condoleanțe și faptul că le suntem alături. Regret profund.

Era internat din ziua de miercuri de dinainte de alegeri. Avea și alte probleme, nu atât de grave. Ați văzut că acest virus atacă într-un mod foarte surpinzător. Domnul Drăgulin era un om în putere, în activitate, care și-a exercitat și funcția de președinte al PNL Călărași, și funcția de primar, în cele mai bune condiții. Nu știi niciodată ce efect are virusul, e clar că provoacă decese.

Noi am ținut permanent legătura cu domnul Streinu Cercel (managerul Institutului ”Matei Balș – n.r.). Am fost informați că a avut forme grave de manifestare și, din nefericire, s-a produs acest deznodământ”, a declarat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.