Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse în aplicare

Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse în aplicare
Foto: rnews.ro

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat că au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul „Bolintineanu” din Capitală, însă acestea nu au fost puse în aplicare.

Ministrul Radu Stroe a mai precizat că poliţia a lucrat „foarte corect” în acest caz.

„Au existat mandate de aducere, dar nu au fost puse în aplicare”, a declarat ministrul Radu Stroe la postul B1 Tv.

Acesta a mai precizat că în orice cauză penală procurorul gestionează dosarul respectiv, iar Poliţia este obligată, sub sancţiunea legii penale, să execute ceea ce dispune procurorul.

Radu Stroe a spus că nici el, nici premierul Victor Ponta nu cunosc care sunt dispoziţiile din acel dosar de corupţie.

Ministrul de Interne a mai spus că „ieşirea premierului s-a făcut înaintea ieşirii reprezentantului Parchetului”.

„Nu l-am dezinformat pe premier, nici nu îl contrazic”, a adăugat Stroe.

El a spus, de asemenea, că în cazul purtătorului de cuvânt al Poliţiei trebuie făcută o cercetare şi vor fi luate măsuri.

Radu Stroe a precizat că a remarcat cazul unui părinte care ar fi fost bruscat, în afara liceului, iar acest lucru va fi analizat.

Întrebat dacă are să le reproşeze ceva poliţiştilor, ministrul de Interne a răspuns că nu are ce să le reproşeze poliţiştilor care au acţionat în incinta Liceului „Bolintineanu” la ordinul procurorilor şi că urmează să fie verificată problema legată de percheziţiile corporale.

Radu Stroe: Au fost aduse mandate de aducere, dar nu au fost puse în aplicare

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari