România primește aproape 75.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 de la Johnson&Johnson, joi

România primește aproape 75.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 de la Johnson&Johnson, joi
Foto: Hepta - DPA Images / Dirk Waem

Încă o tranșă de vaccin împotriva COVID-19 ajunge joi în România. Este vorba despre74.400 doze, de lacompania farmaceutică Johnson&Johnson, potrivitComitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea.

Dozele vor fi distribuite după cum urmează:

  • Centrul Naţional de Stocare Bucureşti: 12.000 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Braşov: 9.600 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Cluj: 12.000 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 9.600 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Craiova: 9.600 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 9.600 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Timişoara: 12.000 doze.

Până în acest moment, 162.000 de doze de la respectiva companie farmaceutică au fost recepţionate de România, iar 37.860 au fost deja folosite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:44 - Guvernul bulgar a anunțat că Italia va asigura conducerea noului grup de luptă al NATO din Bulgaria
19:24 - Google și-a cerut insolvența în Rusia: „Compania se declară în faliment și în incapacitate de a-și îndeplini obligațiile monetare”
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)