Sebastian Ghiţă i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ lui Kovesi: Mi-a cerut și a primit bani pentru aducerea în țară a lui Popa Nicolae!

Sebastian Ghiţă i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ lui Kovesi: Mi-a cerut și a primit bani pentru aducerea în țară a lui Popa Nicolae!

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat duminică seară că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi.
Aceasta a fost reclamată de Ghiţă la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor.

Omul de afaceri, refugiat în Serbia, o acuză pe Kovesi că i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT FETELE DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ CE AU APĂRUT ÎN IPOSTAZE EROTICE (GALERIE FOTO FIERBINTE)

„După ce am prezentat statului român toate elementele privin activitatea infraţională a acestui grup Onea – Kovesi am văzut că nimic nu s-a întâmplat şi că tot ce face acest grup dosare fabricate este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac această plângere este că această secţie de urmărire a magistraţilor permite cetăţenilor să prezinte probe”, a afirmat, într-o intervenţie la România TV, Sebastian Ghiţă.

El a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii, iar deja se fac audieri în acest caz, notează site-ul postului citat.

REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DĂNCILĂ! ARE LEGĂTURĂ CU UN MARE BOSS EUROPEAN!

„În timpul acestei relații de prietenie, Laura Codruța Kovesi mi-a solicitat personal în primăvara anului 2011, moment în care deținea funcția de Procuror General al României, să efectuez plata unui sume de bani pentru urgentarea unui caz (dosar penal) de care aceasta se ocupă în mod direct și personal, caz de notorietate care ar fi ajutat-o foarte mult în carieră sa profesională dacă se finaliza în modul dorit de ea. În mod concret, Kovesi a pretins în mod direct și a primit o sumă de bani pentru aducerea în țară a lui Popa Nicolae, la momentul oportun, ales cu atenție deosebită de Kovesi personal”, susţine fostul deputat Ghiţă în denunţul său.

La începutul lui 2017, Sebastian Ghiţă susţinea că o firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducerea în ţară a lui Nicolae Popa, din Jakarta, la cererea lui Kovesi şi a statului.

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

Omul de afaceri a mai acuzat-o pe Kovesi că a minţit atunci când a spus că nu îl cunoştea şi a vorbit despre relaţia strânsă dintre aceasta şi procurorii Lucian Onea şi Mircea Negulescu.

„Nu cred că e străină informația că doamna Kovesi a mințit când a spus că nu se cunoștea cu mine, că nu a fost la mine acasă și că nu a avut o relație cu mine. Ce cred eu, mai grav, este cum a acționat ulterior. Cum după aceea a încercat zi de zi, lună de lună, să își construiască acest grup de lucru cu care să își permită aproape orice în societate. Să facă dosare oricui și să domine ilegal societatea. Toți ne miram cum aceste dosare ajungeau la Onea și la Negulescu. Ați văzut că în mesajele domnului Negulescu cu doamna Kovesi, am auzit cu toții înregistrările. Doamna K era doamna Kovesi. Rând pe rând a venit momentul ca procurorii de la Parchetul General să ancheteze și activitatea acestei doamne, în coordonarea celor doi astăzi urmăriți penali”, a mai spus Sebastian Ghiță, în intervenţia sa.

Ultima oră
16:07 - Lupta împotriva traficului de persoane, o prioritate pentru Guvern. Nicolae Ciucă: Vreau să mă asigur că avem o coordonare solidă de la nivelul Cabinetului
16:04 - Stadiul lucrărilor de reabilitare la Hotelul Concordia, locul unde s-a pecetluit Unirea Principatelor: Clădirea îşi va recăpăta farmecul de altădată, după ce a ajuns o ruină
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor