Sile Cămătaru, după scandalul de la Curtea de Apel: Fac pușcărie de 100 de ani numai degeaba. Cei din clanul Sportivilor au venit pregătiți să provoace chestia asta (VIDEO)

Sile Cămătaru, după scandalul de la Curtea de Apel: Fac pușcărie de 100 de ani numai degeaba. Cei din clanul Sportivilor au venit pregătiți să provoace chestia asta (VIDEO)
Foto: B1 TV

Sile Cămătaru a făcut declarații șocante în fața instanței. El și fratele său, Nuțu Cămătaru, au fost reținuți după o bătaie la Curtea de Apel București, din care Robert Gabriel Buşă din clanul Sportivilor a ieșit cu o rană în zona nasului. Cei doi erau eliberați condiționat, într-un dosar în care gruparea lor și cea a Sportivilor sunt acuzate de mai multe fapte de violență. Lor le-a expirat sâmbătă ordonanța de reținere și așteaptă să afle dacă vor primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

”Fac pușcărie de 100 de ani numai degeaba. (n.r. Robert Gabriel Buşă) a fost învățat să mă acuze și pe mine și pe fratele meu ca să poată să ne aresteze. Noi nu avem voie să stăm liberi. Păi dacă voi îl filmați pe ăla când îmi amenință copilul că îl taie și nu îl ia nimeni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și noi suntem arestați pe bandă rulantă, eu ce să mai înțeleg? Că în țara asta mai e o singură variantă: să-mi pun un lanț de gât și să mă spânzur”, a spus Sile Cămătaru.

”Deci vin la instanță să-mi dovedesc nevinovăția. Mă trezesc provocat și arestat. De ce ne-a arestat numai pe noi din toată lumea de acolo? Ne-a înjurat, ne-a provocat. Vedeți că sunt și lovit. Realitatea e că el a sărit la bătaie și dacă ăla micu a dat în el, a dat unul singur nu au dat cinci inși. Au venit pregătiți să provoace chestia asta”, a mai spus el.

Declarațiile au fost făcute în legătură cu scandalul de la Curtea de Apel București între clanurile rivale Cămătaru și al Sportivilor. Sile și Nuțu Cămătaru urmează să afle dacă vor fi arestați pentru 30 de zile. (Detalii AICI)

Sile Cămătaru, declarații în fața instanței

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:48 - Polonia solicită despăgubiri de război pentru invazia hitleristă în valoare de 1.300 miliarde euro. Berlinul declară subiectul închis din anii ’50, când ambele țări se aflau sub ocupație sovietică
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat