Un nou caz de viol la Vaslui: O fetiță de 13 ani a fost abuzată de propriul tată

Un nou caz de viol la Vaslui: O fetiță de 13 ani a fost abuzată de propriul tată

Un nou caz cutremurător în Vaslui. O fetiţă de 13 ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost violată de tatăl ei. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Ororile se petreceau în casă de mai multe luni de zile şi asta chiar sub privirile unei alte fetiţe de nouă ani, informează B1 TV.

Pentru că nu a mai suportat abuzurile propriului tată, minora de 13 ani a sunat disperată la 112. Fata a povestit că este abuzată de luni de zile de cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ea.
Pentru a scapă de ororile la care era supusă, copila a dorit să cumpere mai multe medicamente cu gândul de a simula o tentativă de sinucidere. Fata nu a reuşit însă să ia pastilele aşa că a luat legătura cu autorităţile.

Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut imediat de poliţişti iar judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele acestuia.

Totul a început în urmă cu câteva luni bune, când mama fetiţei a plecat la muncă în străinătate. Copila de 13 ani s-a plâns că tatăl ei a încercat să o batjocorească. Mama s-a întors imediat în ţara doar că bărbatul a susţinut că fata minte. Tentativa nu a putut fi demonstrată deoarece la examinarea medico legală s-a stabilit că minora este virgină.

Convinsă că fiica ei a fabulat, femeia a plecat din nou din ţară şi şi-a lăsat copila în grija soţului. Atunci s-a dezlănţuit iadul pentru minora care susţine că a fost violată în repetate rânduri de părintele ei. Ororile se petreceau chiar sub privirile unei alte copile de nouă ani, sora mamei fetei, practic mătuşa victimei. Copila de 13 ani a mărturisit că tătal o ameninţa că o ucide dacă va mai încerca să spună cuiva ce s-a întâmplat.

De altfel, bărbatul a încercat din nou să spună că fiica lui minte. De data aceasta însă, expertiza medico-legală a confirmt faptul că minora a fost abuzată. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a deschis o anchetă în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe