Ce a ajuns să facă Cristian Tabără: Jurnalistul îl compară pe un deputat moldovean cu Ștefan cel Mare (VIDEO)

Ce a ajuns să facă Cristian Tabără: Jurnalistul îl compară pe un deputat moldovean cu Ștefan cel Mare (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tabără l-a comparat pe un deputat democrat din Republica Moldova cu Ștefan cel Mare. În cadrul emisiunii „Eurodicționar”, deputatul Constantin Țuțu a vorbit despre cariera sa de sportiv, menționând că a avut doar trei înfrângeri de-a lungul activității sale. În acest context, Tabără a declarat că l-ar putea compara ușor cu marele domnitor, informează agora.md.

„Deci vreo cincizeci de lupte, vreo trei înfrângeri ai spus. Dacă stau bine să mă gândesc te pot compara destul de lejer cu cel pe care Moldova îl pune în fruntea valorilor sale. Cam la aceeași vârstă, un număr foarte mare de victorii, doar trei înfrângeri. Tu ești cam asemănător cu Ștefan cel Mare”, a spus Cristian Tabără.

Iar comparațiile nu s-u oprit aici. Jurnalistul a afirmat, în cadrul aceleiași emisiuni că unii oameni au o părere greșită despre „sportivul Constantin Țuțu în politică”.

„Dacă vi se pare că Constantin Țuțu exagerează cu rolul sportivului în politică, haideți să ne amintim de Arnold Schwarzenegger- the terminator – în multe filme, dar și guvernator în SUA. Poate Vladimir Putin însuși. El este judocan, și nu numai că nu se rușinează, dar arată ce tot felul de lucruri știe să facă”, a mai spus Cristian Tabără.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.