Înregistrare halucinantă cu Clotilde Armand, în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Cu rea credință, nu mă interesează”

Înregistrare halucinantă cu Clotilde Armand, în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Cu rea credință, nu mă interesează”
foto: Facebook @ Clotilde Armand

UPDATE, 16 decembrie, ora 15 // Compania Romprest Service SA a reacționatși a precizat, printre altele, că „alege să nu comenteze conținutul celor prezentate și consideră că, în acest caz, se impune implicarea organelor de stat abilitate”.

CompaniaRomprestService S.A considera ca materialul difuzat excede natura institutionala a relatiilor pe care Compania ar trebui sa le aiba cu Autoritatea Contractanta, respectiv Consiliul Local al Sectorului I, reprezentata prinPrimar, precum si sfera strict profesionala a discutiilor referitoare la obiectul de activitate al Contractului de delegare pe care il derulam in Sectorul 1.

Conducerea CompanieiRomprestService SA alege sa nu comenteze continutul celor prezentate si considera ca, in acest caz, se impune implicarea organelor de stat abilitate.

CompaniaRomprestService SA va continua demersurile initiate in justitie pentru apararea drepturilor si imaginii publice ale Companiei, grav afectate prin afirmatiile si actiunile Primarului Sectorului 1.

De asemenea, consideram ca Autoritatea Contractanta ar trebui sa exprime o pozitie vizavi de afirmatiile reprezentantului sau, Primarul Sectorului 1, astfel incat sa putem actiona in consecinta.

Știrea inițială //O înregistrare-bombă de la una dintre ședințele organizate de Clotilde Armand cu membrii USR și funcționarii publici legată de scandalul gunoaielor din Sectorul 1 și rezilierea contractului cu Romprest a ieșit la iveală, iar comentariile sunt de prisos.

Înregistrarea audio cu Clotilde Armand și membrii USR a fost prezentată de Victor Ciutacu, potrivit România TV, și scoate în lumină un dialog halucinant despre eliminarea Romprest:

– Participant 1 – Durează, durează.

– Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!

Clotilde Armand: De ce?

Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!

Clotilde Armand: Împingem către…

Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …

Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..

Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …

Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.

Participant: N-ați auzit asta!!

În urma scandalului din Sectorul 1 al Capitalei, unde gunoaiele mustesc pe străzi de aproape trei săptămâni, primarul Clotilde Armand a anunțat că a lansat o platformă online.

În scandalul gunoaielor din Sectorul 1a intervenit și Avocatul Poporului. Instituția a anunțat, marți, căs-a sesizat şi a întreprins demersuri pe lângă Primăria Sectorului 1 în legătură cu asigurarea serviciilor de salubrizare.

”Având în vedere informaţiile prezentate în mass-media privind situaţia generată de cantitatea foarte mare de deşeuri adunate pe trotuarele din Sectorul 1, dar şi constările proprii,Avocatul Poporuluis-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020. Astfel, întrucât serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populaţiei, dar şi a mediului, au fost întreprinse demersuri la Primăria Sectorului 1 Bucureşti, referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare pe raza Sectorului 1 din Bucureşti”, a transmis, marţi,Avocatul Poporului.

Urmăriți B1TV.ro și pe