Cum poţi să primeşti bani gratuit de la Kaufland

Cum poţi să primeşti bani gratuit de la Kaufland

Kaufland România vine cu o promoţie surprinzătoare pentru clienţii săi obişnuiţi. Compania oferă chiar şi bani. Nu cash, ci sub formă de vouchere. În continuare, poţi afla cum intri în posesia unei sume care să te ajute la coşul tău de cumpărături.

Kaufland oferă 1500 de vouchere a câte 150 lei

Kaufland are o nou veste foarte buna pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca are o noua gratuitate pe care o ofera pentru clientii sai din tara in momentul de fata. Cei de la Kaufland au anuntat ca ofera nu mai putin de 1500 de vouchere in mod gratuit pentru clientii din Romania, fiecare dintre ele avand valoarea de 150 de LEI, si poate fi folosit pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele din tara ale lantului de hypermarket-uri, informează idevice.ro.

Ce trebuie să faci, concret, pentru a obţine un astfel de voucher?

Fă-ți Kaufland Card Digital. Dacă ai doar Kaufland Card fizic, adaugă-l în aplicația Kaufland! Strânge minimum 100 de puncte bonus în Kaufland Card Digital și intri automat în marea extragere. Mai multe puncte bonus, mai multe șanse de câștig. Poți câștiga unul dintre cele 1.500 de vouchere digitale de cumpărături, în valoare de 150 de lei fiecare.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti