Accident grav în județul Buzău: Doi oameni au murit și trei au fost răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un șanț (VIDEO)

Accident grav în județul Buzău: Doi oameni au murit și trei au fost răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un șanț (VIDEO)

Doi oameni au murit și trei au fost răniți grav pe DN 2 în judeţul Buzău. O femeie a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un șanț, informează B1 TV. Tânăra șoferiță se afla în autoturism cu părinții, cu un unchi și o mătușă. Doi dintre pasageri au murit pe loc. Șoferița este, la rândul ei, în stare gravă.

Au fost momente de coșmar pe drumul național 2, în județul Buzău, după ce o femeie a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina pe care o conducea s-a izbit de un parapet, după care s-a răsturnat.

Accident grav în județul Buzău: Doi oameni au murit și trei au fost răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un șanț

#DIRECT_ONE_1f8cz4#

”Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că o tânăra de 20 de ani din București, în timp ce se afla la volanul unui autoturism către municipiul București, nu a adaptat viteza la condițiile de mers. Din accident a rezultat decesul unei pasagere și rănirea unei persoane. A fost efectuat dosar penal și polițiștii continuă cercetările”, a declarat Doinița Mihalache, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

În mașină se aflau cinci pasageri iar după impact și-au pierdut viața o femeie și un bărbat. Șoferița și alți doi pasageri, o femeie și un bărbat, au fost transportați la Spitalul de Urgență cu răni grave.

Poliția a deschis un dosar penal pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs nenorocirea.