Accident în Capitală: Două tinere au fost lovite pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau pe culoarea roșie a semaforului (VIDEO)

Accident în Capitală: Două tinere au fost lovite pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau pe culoarea roșie a semaforului (VIDEO)

Accident cumplit în Capitală. Două tinere de 19, respectiv 22 de ani, au fost lovite pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau pe culoarea roșie a semaforului, informează B1 TV.

Fetele au fost preluate de echipajele de urgență și transportate la spital.

Cele două tinere se află internate la Spitalul Universitar din Capitală. Una dintre ele este într-o stare mai gravă, având multiple fracturi.

În urma primelor cercetări de la fața locului, polițiștii ar stabilit că șoferul nu ar fi avut nicio vină pentru producerea accidentului.

Accident în Capitală: Două tinere au fost lovite pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau pe culoarea roșie a semaforului

#DIRECT_ONE_zdz884#

Ultima oră
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac
09:15 - Andrei Baciu: Am putea avea peste 1.500 de infectări cu coronavirus pe zi la vârful valului 4, care poate veni la sfârșitul lunii septembrie