DACIA Duster 2021. Anunțul oficial al producătorului despre „SUV-ul polivalent cu calități imbatabile”

DACIA Duster 2021. Anunțul oficial al producătorului despre „SUV-ul polivalent cu calități imbatabile”
Foto: facebook.com/DaciaRomania

DACIA Duster 2021, noul model de SUV cu care producătorul atacă piețele internaționale, este disponibilă acum pentru comandă pentru toți românii interesați să cumpere versiunea facelift a modelului vechi de aproape 10 ani. Primele mașini vor ajunge în reprezentație în luna septembrie.

Dacia, despre noul Duster: Un SUV polivalent cu calități imbatabile

DACIA Duster 2021 a fost anuntață oficial în iunie. Acum, mașinile ajung în reprezențantele din țară și pot fi testate, iar livrările către clienți încep de luna viitoare, notează idevice.ro.

Mașina este vândută la prețuri care încep de la 14.100 de euro pentru modelul cel mai ieftin, iar de aici prețurile cresc în funcție de motorizare și dotări. DACIA Duster 2021 ajunge să coste chiar și 21.000 de euro pentru modelele de top, cu cele mai multe dotări.

DACIA Duster 2021 încă este oferită în versiune cu transmisie 4×4, dar și cu motoare pe motorină, însă doar anumite modele le au disponibile, în timp ce pentru restul se oferă exclusiv motoarele pe benzină, sau benzină și GPL.

„Știm că ai fost nerăbdător, așa am fost și noi. Așteptarea a luat sfârșit! Decoperă acum Noul Duster, un SUV polivalent cu calități imbatabile și ia legătura cu cel mai apropiat agent Dacia pentru o ofertă personalizată!”, anunțau recent reprezentanții Dacia, pe Facebook.

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)