Cel mai capabil Mercedes SLK roadster de off-road din lume, SCOS LA VÂNZARE în România! Prețul este SURPRINZĂTOR DE MIC (FOTO)

Cel mai capabil Mercedes SLK roadster de off-road din lume, SCOS LA VÂNZARE în România! Prețul este SURPRINZĂTOR DE MIC (FOTO)

Mercedes-Benz SLK: Un șofer din Harghita a scos la vânzare un Mercedes-Benz SLK din 2004. Adica primul roadster din lume cu plafon rigid rabatabil, care la vremea sa a fost o revelatie. O masina destinata petrecaretilor, tinerilor iubitori de viata, care iubesc viteza si plimbarile spre plaja. Cel putin, la asta s-a gandit Mercedes cand a facut aceasta masina sportiva cu tractiune spate, conform4tuning.ro.

Mercedes-Benz SLK: Pentru ca acum, super-sportiva de odinioara, cu motor de 1.8 litri si compresor mecanic, nu mai este o masina de viteza si de mers la Mamaia cu plafonul strans, ci este o adevarata masina de off-road.

Mercedes-Benz SLK: Cineva i-a montat punti de Suzuki Jimny si se bucura acum de tractiune 4×4 cu reductor si de o garda la sol cam cu 40 cm mai mare decat cea originala. Anvelopele sunt si ele de noroi, profilate, numai bune ca sa te scoata din bucluc.

Mercedes-Benz SLK: Mașinaa fost modificată foarte mult, cu punti rigide fata – spate de Suzuki Jimny, motor si cutie automata de Mercedes-Benz. Dar este o masina ce nu prea poate fi inscrisa in Romania, din cauza ca are multe modificari la sistemul de directie si franare.

Mercedes-Benz SLK: Aceasta a fost scoasă la vânzare pentru suma de 2950 de Euro.