Ultimele vești despre Michael Schumacher. Care este starea de sănătate actuală a fostului pilot de Formula 1

Ultimele vești despre Michael Schumacher. Care este starea de sănătate actuală a fostului pilot de Formula 1
sursa foto: Wikipedia

Situația lui Michael Schumacher continuă să fie învăluită în mister după accidentul de schi suferit în 2013. Michael Schumacher a fost ținut în comă în urma accidentului său, în timp ce medicii depuneau eforturi pentru salvarea vieții campionului de Formula 1.

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumaher

Medicii l-au scos treptat din comă, proces care s-ar fi finalizat în 2014. Ulterior, familia sa l-a mutat acasă în Gland, Elveția, unde și-acontinuatreabilitarea.

În 2014, Telegraph a raportat că pilotul a fost „paralizat și se află în scaun cu rotile”. Fostul șef Ferrari al lui Schumacher, Jean Todt, a declarat că pilotul a rămas puternic.

El a declarat pentru Radio Monte-Carlo în 2019 că a urmărit o cursă de F1 cu Michael Schimacher și că acesta „continuă să lupte”.

Todt a spus: „Sunt întotdeauna atent cu astfel de afirmații, dar este adevărat”. „Am văzut cursa împreună cu Michael Schumacher acasă la el în Elveția. „Michael este în cele mai bune mâini și este bine îngrijit în casa lui. „Nu renunță și continuă să lupte”.

Todt a menționat că relația lor nu este la fel ca odinioară, iar familia lui Schumacher continuă să lupte El a continuat: „Familia sa luptă la fel de mult și, bineînțeles, prietenia noastră nu poate fi la fel ca odinioară. „Doar pentru că nu mai există aceeași comunicare ca înainte.

„El continuă să lupte. Și familia sa luptă la fel. ”

O altă actualizare optimistă a venit de la șeful F1, Bernie Ecclestone, care a declarat luna trecută că anticipează că Michael va putea într-o bună zi să răspundă la întrebări despre sănătatea sa.

El a spus: „În prezent nu este cu noi. Dar când se va îmbunătăți, va răspunde la toate întrebările. „

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, în vârstă de 21 de ani, îi calcă pe urme și este aproape de debutul în Formula 1.

”Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1.

Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton,” a precizat Jean Todt.

Fostul campion de F1 comunică doar din priviri

Fosta soție a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, a declarat că fostul campion nu poate încă vorbi. Acesta comunică doar din priviri:

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba.

Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă,” dezvăluise Elisabetta Gregoraci.

Cu toate acestea, fostul campion ar fi capabil să facă pași, chiar dacă specialiștii estimează că nu își va reveni complet niciodată.