Un autocar cu 40 de persoane a luat foc în județul Călărași. Traficul este îngreunat

Un autocar cu 40 de persoane a luat foc în județul Călărași. Traficul este îngreunat
Pompierii români vor pleca în Grecia, pentru a contribui la stingerea incendiilor de vegetație / Foto: Facebook / ISU București - Ilfov

Un autocar care transporta 40 de persoane a luat foc pe DN3, în județul Călărași. Din fericire nu au existat victime, autocarul fiind evacuat la timp.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 3 Lehliu-Gară – Fundulea, la kilometrul 50+900 de metri, între localitățile Ștefănești și Ileana, județul Călărași, s-a produs un scurtcircuit la motorul unui autocar.

Nu mai puțin de 40 de persoane se aflau în autocarul care a luat foc.

Autorităile anunță că nu au rezultat victime, iar traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ. La fața locului se acționează pentru stingerea focului. Valorile de trafic sunt reduse.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări