Achiziție HALUCINANTĂ a Forțelor Navale Române: 10.000 de litri de vin alb și roșu

Achiziție HALUCINANTĂ a Forțelor Navale Române: 10.000 de litri de vin alb și roșu
Foto: cugetliber.ro

Forțele Navale Române au lansat o licitație publică prin care se dorește cumpărarea unei cantități de 9.715 litri de vin de masă alb și roșu, în valoare de aproape 85.000 de lei pentru unitățile militare din Constanța, Mangalia, Tulcea și Brăila, potrivit Hot News.

Licitația cuprinde diverse sortimente de vin, printre care alb sec, alb demisec, roșu sec și roși demisec.

Vinul trebuie să aibă minimum 11% alcool, aspectul limpede-cristalin, fără sedimente, culoarea alb-verzuie, alb-gălbuie, galben-verzuie până la galben-aurie, roză sau roșie. Gustul trebuie să fie "plăcut, tipic podgoriei sau zonei de producere, fărăgust străin".

Achizițiile ce vor fi realizate de Forțele Navale vor fi împărțite 3.130 de litri pentru Portul militar Constanța, 2.300 litri pentru Portul militar Mangalia și 1.405 de litri pentru Centrul de scafandri, în timp ce pentru Portul militar Brăila vor fi 2.110 litri, iar 640 litri pentru Portul militar Tulcea și 130 litri pentru portul Constanța.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)