Tranzacţie MAJORĂ pe piaţa restaurantelor: Coca-Cola a cumpărat un CELEBRU lanț de cafenele

Tranzacţie MAJORĂ pe piaţa restaurantelor: Coca-Cola a cumpărat un CELEBRU lanț de cafenele

Coca-Cola a cumpărat lanţul de cafenele Costa al britanicilor de la Whitebread, achiziția fiind în valoare de 3,9 miliarde de dolari.

După anunţarea tranzacţiei, acţiunile Whitebread au crescut cu 18%.

În prezent, lanţul de cafenele are peste 2.400 de locaţii în Marea Britanie şi încă 1.400 în 30 de pieţe internaţionale.

”Achiziţia lanţului Costa va oferi companiei noi capabilităţi şi expertiză în industria cafelei, iar prin intermediul sistemului Coca-Cola se vor putea crea oportunităţi să transforme Costa într-un brand global”, a declarat James Quincey, preşedintele şi CEO-ul Coca-Cola, scrie zf.ro.

Tags:
Ultima oră
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză