Alexandru Piţurcă investeşte 1,5 mil euro într-un parc fotovoltaic în județul Olt

Alexandru Piţurcă investeşte 1,5 mil euro într-un parc fotovoltaic în județul Olt

Alexandru Piţurcă, fiul selecţionerului Victor Piţurcă, investeşte între 1,3 şi 1,5 milioane de euro într-un parc de producţie a energiei din surse fotovoltaice în judeţul Olt.

Proiectul, derulat prin firma PAV Green Energy Bucureşti deţinută integral de Piţurcă, a început în urmă cu un an, iar energia produsă va fi vândută prin intermediul traderului de energie Renovatio Trading, din grupul cipriot Renovatio.

Panourile fotovoltaice sunt instalate pe un teren de 20.000 metri pătraţi în localitatea Piatra Olt, judeţul Olt, informează Mediafax.

În prezent, în România există proiecte de producţie a energiei în panouri solare de peste 410 MW. Proiectele de energie eoliană aflate în exploatare depăşesec 2.100 MW.

Ultima oră
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial