Amanet și Creditare rapidă prin Tezaur. Apelăm la serviciile Tezaur?

Amanet și Creditare rapidă prin Tezaur. Apelăm la serviciile Tezaur?

Nevoia românilor de bani se observă în mod clar și în 2022. Acest lucru reînvie casele de amanet, care apar în număr din ce în ce mai mare. Mulți români însă apelează mereu la serviciile convenabile ale unui brand renumit în țară, denumit Tezaur, care îi ajută mereu.

Tezaur Investment Group face parte din Grupul Tezaur și oferă împrumuturi atractive, fără probleme, pentru a satisface nevoile financiare. Tezaur este cel mai important grup de servicii financiare nonbancare de acest gen din Bucuresti și are o experiență de peste 20 ani în domeniu.

Grupul se adresează consumatorilor nonbancari și include împrumuturi de amanet garantate, pe termen scurt, foarte rapide. Și-a început activitatea prin deschiderea a numeroase agenții de amanet de lux în capitală, create dupa cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

TEZAUR – soluții de creditare rapidă

Acest grup a reprezentat salvarea a mii de români, care au avut urgent nevoie de numerar pentru a răspunde unei nevoi ce a apărut brusc sau urgent. De zeci de ani, cei aflați în nevoie s-au bazat pe agenția Tezaur care are soluții de creditare rapide și avantajoase, prin amanet în agenții.

Soluția este simplă: se oferă un credit rapid, în 5 minute, cu o garanție din aur.

Amanet de Acasă – serviciul online pentru a obține banii necesari

Românii au posibilitatea de a-și amaneta bijuteriile din aur online, din confortul casei prin serviciul amanet de acasă. Această modalitate ușoră și rapidă le oferă o șansă de a-și depăși nevoile financiare pe termen scurt.

Iată care sunt avantajele, dacă alegi amanet de acasă:

⦁ Comparativ cu alte agenții, aici vei avea cel mai bun comision de pe piață și vei putea amaneta bunuri din aur alb, roz și galben, bijuterii cu diamante;
⦁ Nu mai trebuie să mergi la agenție, în București, pentru că acum poți face tranzacția pentru a obține banii rapid, direct din confortul casei tale;
⦁ Ai posibilitatea de a amaneta bunurile din aur oricând și de oriunde din țară, dacă ai desigur o conexiune bună la Internet;
⦁ Înainte de a te decide, poți face o estimare online a sumei împrumutului pe care îl poți obține, pe site-ul agenției;
⦁ Poți programa ziua și ora pentru ridicarea bunurile de acasă, de către un curier acreditat al agenției:
⦁ Bunurile vor fi duse la sediul agenției, unde vor fi evaluate în mod corect de experți și apoi depozitate în siguranță;
⦁ Agentul amanet va fi responsabil pentru siguranța bunurilor tale; el va proteja toate bunurile de valoare ale clienților de riscul de furt, deteriorare sau pierdere;
⦁ După acceptarea ofertei transmise, vei obține imediat banii pe cardul personal;
⦁ Poti rambursa împrumutul când dorești, iar contractul îl poți reînnoi în fiecare lună;
⦁ Ai acces si control la toate contractele din contul tău, realizat pe site-ul agenției, pe care astfel le poți analiza oricând de acasă.

Alte servicii sigure și convenabile la TEZAUR

La agențiile Tezaur ai și alte servicii foarte avantajoase, cum ar fi posibilitatea achiziției de bijuterii în rate, cu un avans de 20%. Pentru asta se întocmește un contract de tip amanet, iar dobânda este de 0,01% pe zi. Se pot achiziționa bijuterii din aur alb, galben, bijuterii cu diamante, cum ar fi: inele, brățări, pandative și cercei.

Dacă ai bijuterii pe care nu le mai folosești și pe care vrei să le vinzi, poți obține sume frumoase de bani pentru ele la o casă de amanet. Aceasta este o modalitate rapidă de a obține numerar, pentru că banii se eliberează imediat. Cu cât bunurile din aur sunt mai cerute pe piață, cu atât ele pot fi vândute mai bine, mai ales dacă agenția va considera că va ieși în avantaj din această tranzacție.

În agențiile Tezaur se oferă și servicii de schimb valutar, la care cursurile valutare sunt cele mai competitive de pe piață. Clienții au și posibilitatea de a negocia un curs preferențial la euro și dolari, în funcție de suma dorită, cumpărată sau vândută.

Urmăriți B1TV.ro și pe