Apple a vândut peste 250 de milioane de terminale iPhone în ultimii cinci ani și 2 milioane pe săptămână în 2012

Apple a vândut peste 250 de milioane de terminale iPhone în ultimii cinci ani și 2 milioane pe săptămână în 2012
Foto: Ubergizmo.com

Apple a avut nevoie de doar cinci ani pentru a vinde nu mai puțin de 250 de milioane de terminale iPhone. Gadget-urile au ajuns în buzunarele oamenilor din întreaga lume indiferent de vârstă, religie sau cultură, spre deosebire de telefoanele inteligente ale altor producători, care au zăcut pe rafturile magazinelor fără a fi băgate în seamă.

Este o mare reușită a producătorului american, având în vedere faptul că Apple nu a avut niciun fel de experiență pe piața telefoanelor inteligente până acum cinci ani, scrie Ubergizmo.com. În privința veniturilor generate de cel mai cunoscut smartphone din lume, vorbim de peste 150 de miliarde de dolari în termeni de vânzări, cifre care au ajutat fără doar și poate Apple să devină cea mai valoroasă companie din lume.

Potrivit statisticilor interne ale Apple, 244,3 milioane de telefoane iPhone au fost vândute până pe 30 iunie, și 2 milioane de smartphone-uri pe săptămână în prima jumătate a anului curent. Este ceva mai puțin față de primul trimestru al anului 2011, când se vindeau 2,7 milioane de iPhone-uri pe săptămână.

Iar acum, cele mai noi zvonuri indică luna septembrie ca o posibilă dată de lansare pentru iPhone 5, ceea ce înseamnă că ar putea fi disponibil din octombrie. Prin urmare, am putea fi martorii unor cifre de vânzări de peste 50 de milioane de iPhone în al patrulea trimestru al anului 2012.

Tags:
Ultima oră
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă