Apple, pe cale de a cumpăra The Fancy, rivalul Pinterest

Apple, pe cale de a cumpăra The Fancy, rivalul Pinterest
Foto: Stuff.tv

Cei care utilizează Pinterest vor fi probabil interesați de vestea că Apple poartă discuții pentru achiziționarea rivalului său, The Fancy.

The Fancy este un site de social networking care permite fotografierea sau salvarea online a unor imagini de interes pentru utilizatori – ei le pot posta apoi pe un wall în stilul unui blog. Apple se îndreaptă către teritoriul Facebook însă potrivit Business Insider, publicația care a dezvăluit noua informație, aceasta ar fi doar o metodă de a obține mai mulți bani de pe urma celor 400 de milioane de cărți de credit pe care site-ul le are înregistrate deja.

În ciuda faptului că Pinterest se dezvoltă foarte rapid – recent și-a dublat numărul de vizitatori unici la 4 milioane – The Fancy este construit mai bine pentru acumularea banilor – obține 10% din toate achizițiile de pe site.

Este posibil, scrie Stuff.tv, să vedem o nouă latură a streaming-ului de fotografii (Photo Stream) în sistemul de operare iOS 6, la momentul lansării noului iPhone 5, pe 12 septembrie.

Tags: